HU | EN
Super Racing Weekend

 

Magyar sztársportolók a Hungaroringen!

2019. augusztus 04. 22:23

A világcsúcstartó úszó Milák Kristóf már a szombati eseményeket is a Hungaroringen követte végig, ám a versenynapra további magyar sportoló hírességek is eljöttek: a Barcelona remek kosárlabdázója, Hanga Ádám elárulta, nagyon szereti az autósportot, s kevés hobbija közé tartozik a Formula 1 – minden versenyt megnéz, s ha nem lenne ilyen magas, maga is szívesen kipróbálna egyet a száguldó cirkusz autócsodái közül – az ő termetével azonban teljességgel lehetetlen beférni például egy kétüléses F1-esbe.

Elfogadta a Hungaroring meghívását a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi is. „Gyönyörű ez az egész, egyszerűen imádom a hangulatát, s bár nem vagyok naprakész a Formula 1-et illetően, elvarázsol ez az egész, ezért nagyon örülök, hogy itt lehetek” – mondta Rossi, akinek a régiek közül Niki Lauda és Clay Regazzoni volt a kedvence, no és persze olaszként a Ferrari mindenek felett.

Rossi a verseny után a Hungaroring-elnök Gyulay Zsolttal átadta a második helyen célba érkező Max Verstappennek azt a válogatott mezt, amit Dzsudzsák Balázs küldött a hollandnak. Az apropó az volt, hogy a PSV-drukker Verstappen lenyilatkozta annak idején nagy kedvence volt a magyar futballista.


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2020 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2020 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.