HU | EN
Hungaroring Sport ZRt.
Hungaroring Sport ZRt.

 

Marco Rossi szurkol Verstappennek

2021. augusztus 01. 14:38

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya visszatérő vendég a Hungaroringen – lassan köztudott, hogy imádja a sebességet, a gyors autókat és a Formula 1-et, így ha teheti, ellátogat a Magyar Nagydíjra is. A Ferrari az örök szerelem számára, de néhány éve új kedvencet talált magának Max Verstappen személyében, s azt is elárulta, hogy miért.

„Elképesztő a Hungaroring, nagyon szeretem a hangulatát az itteni embereket, az adrenalint. A Magyar Nagydíj mindenki számára nagyon fontos, ez ismét egy olyan esemény, ahol nagyon közel érezzük magunkat a magyar szívekhez. Szerencsére újra lehetnek nézők is, hiszen az ország nagyon jól áll az átoltottsággal, Európa többi országához képest itt már minden majdnem normális, nagyobb biztonságban vannak az emberek. S hogy kinek szurkolok? Max Verstappennek. Két éve találkoztam vele, és adtam neki egy Dudzsák-mezt, mert PSV Eindhoven drukker, és az alatt a néhány perc alatt, amíg beszélgettünk, nagyon jó fej volt. S hogy mi lesz ha esik? Nos… Nehéz kérdés. Futballozni nem gond esőben, de ezekkel az autókkal versenyezni talán nehezebb...”

A magyar válogatott tagjai közül Hahn János is elfogadta a Hungaroring meghívását, így kapitányával közösen szurkolta végig a Magyar Nagydíj eseményeit.


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2022 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2022 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.