HU | EN
Hungaroringshop
Hungaroringshop

 

A járványhelyzetre való tekintettel a következő hetekben irodánk korlátozottan elérhető telefonon, ezért kérjük, hogy a gyorsabb ügyintézés érdekében a sales@hungaroring.hu email címen keressenek minket.

Miniring-táborban a közutas gyerekek

2020. augusztus 19. 10:01

Az idén első alkalommal szervezett a Magyar Közút táborozást a dolgozók gyermekeinek – a három turnusban majdnem 50 gyerek tölthetett egy-egy hetet a Hungaroring Tanpályáján. A 8-12 éves közutas fiúkat és lányokat azért hívták táborozni, mert a társaságnak fontos, hogy a gyerekek önállóan és biztonságosan tudjanak közlekedni.

Az exkluzív környezetben megtartott Miniring-táborban a gyerekek játékos formában fedezhették fel a közlekedés világát, tartalmas, szórakoztató és hasznos nyári programokon vehettek részt.

Minden napra jutott valami izgalom.

Volt, hogy terepjáróval indultak az erdőbe egy legendás „lény” felkutatására, volt, hogy a KRESZ-t gyakorolták a tanpályán rollerrel és biciklivel, de a rendőrök is látogatást tettek a táborban és ujjlenyomatot vettek minden gyerektől, természetesen csak a játék kedvéért.

És, ha már a versenypálya területén töltötték a gyerekek a napjukat, nem maradhatott el a Hungaroring felfedezése sem, a boxutca, a versenyirányítás és a zászlójelek megismerése sem. A nagy hőségben a legvizesebb program, a vízibomba-csata is nagy sikert aratott a gyerekek körében.

A tábor sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy a gyerekektől és a szülőktől sorra kapják a kérdést a Magyar Közút vezetői, hogy „Ugye, jövőre is mehetünk?”.

A válasz pedig az, hogy igen, hogy jövőre is terveznek közutas Miniring-tábort.


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2021 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2021 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.