HU | EN
Super Racing Weekend

 

Motorsportos Mikulás-ünnepség a Hungaroringen

2019. december 06. 15:09

Különleges élményben volt részük a mogyoródi és kerepesi általános iskolás gyerekeknek, akik rendhagyó Mikulás-ünnepségre voltak hivatalosak a Hungaroringre. Az esemény abból a szempontból nem volt más, mint a többi, hogy a Télapó ezúttal is megjutalmazta a jó gyerekeket, a segédei azonban nem manók voltak, hanem hazánk legkiválóbb autóversenyzői, a túraautó-világbajnoki ezüstérmes Michelisz Norbert, a kamionnal kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert, valamint a négyszeres abszolút magyar bajnok, de két éve már az Európa-bajnokságon száguldó raliversenyző, Herczig Norbert.

A gyerekek ezután kaptak egy finom ebédet, majd pedig autósportos játékokkal töltötték a kora délutánt a Hungaroring főépületében, ahová a Formula 1 hétvégéjén csak a világ legjobb autóversenyzői és azok csapatai léphetnek be. A Mikulás-ünnepségen természetesen a Hungaroring és a Tanpálya teljes csapata aktívan részt vett. Mi így kívánunk mindenkinek ajándékokkal teli Mikulás ünnepet!


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2020 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2020 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.