HU | EN
Hungaroring e-sport bajnokság

 

Nagycsaládosok a Magyar Nagydíjon

2019. augusztus 02. 15:10

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által júliusban indított Kajla program célja a belföldi turizmus népszerűsítése, amelyben együttműködik a Nagycsaládosok Országos Egyesületével is. Az együttműködés részeként az MTÜ pályázatot írt ki azon családok részére, amelyekben valamelyik gyermeknek van Kajla útlevele, és a sikeresen pályázó családok a Hungaroring Sport Zrt. jóvoltából ingyenesen vehettek részt az idei Formula 1 Rolex Magyar Nagydíj pénteki szabadedzésén.

A Hungaroring Sport Zrt. évek óta, hagyományteremtően készen áll a segítségre: volt, hogy a MÁV-val és a Volánnal közösen akciós belépőjegyet hirdetett a Magyar Nagydíjra, évekig az Erzsébet-táboros gyerekek kaptak lehetőséget, hogy bepillantsanak a száguldó cirkusz világába, az idén pedig az MTÜ Kajla programjával működik együtt hazánk egyetlen Formula 1-es pályája.

„Mindig is nagyon fontos volt számunkra a Hungaroring Sport Zrt. társadalmi szerepvállalása, ezen belül is nagy hangsúlyt fektetünk a szerényebb körülmények között élők és a gyermekek támogatására, valamint biztonságos közlekedésre nevelésére. Az idén ennek keretében több mint 250 nagycsaládos vehetett részt a Magyar Nagydíj pénteki szabadedzésén – nyilatkozta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója. – A regisztrációt és a kiválasztást a Nagycsaládosok Országos Egyesülete vállalta magára, a Kajla és a Hungaroring pedig a program koordinációját végzi. Formula–1-es tempóban született meg a megállapodás, ugyanakkor ha jól sikerül, és biztos vagyok benne, hogy így lesz, remélhetőleg a következő években már komplett Kajla-tribünt tudunk kialakítani a versenyhétvégén.”

Minden évben jelentős számú külföldi turista látogat el a Magyar Nagydíjra a környező országokból, így az esemény nem csak sport, de turisztikai szempontból is kiemelkedő rendezvénye az országnak.

„Óriási lehetőség a családok számára, hogy ingyen ellátogathatnak erre a versenyre és megnézhetik testközelből a világ legjobb pilótáit. Ezúton is szeretnénk megköszönni a Hungaroring Sport Zrt.-nek és az MTÜ-nek a lehetőséget” – mondta Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke.


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2020 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2020 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.