HU | EN
Hungaroring Sport ZRt.
Hungaroring Sport ZRt.

 

Pályázatnyertes családok a Formula-1-es Magyar Nagydíj szabadedzésén

2018. július 28. 21:47

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány és a Hungaroring Sport Zrt. együttműködésének köszönhetően, a pályázatnyertes családok idén a Formula−1 33. Rolex Magyar Nagydíj pénteki szabadedzését nézhették végig az Erzsébet-program keretében. A 2018. július 27-i egynapos kiránduláson – a hőség ellenére – a felnőttek és a gyerekek is egyaránt nagy izgalommal figyelték az edzést a lelátóról.

Az Erzsébet-program keretében idén a 33. Formula-1 Rolex Magyar Nagydíj pénteki szabadedzését tekinthették meg a pályázatnyertes családok. Voltak közöttük szép számmal Ferrari-drukkerek, de a Ferrari fő riválisának, a Mercedesnek is rengetegen szurkoltak. Az első szabadedzés végén azonban egyik csapat drukkerei sem örülhetett igazán, mert Daniel Ricciardo, a Red Bull pilótája volt a leggyorsabb – igaz, mindössze 79 ezredmásodperccel előzte meg a tavalyi Magyar Nagydíj győztesét, Sebastian Vettelt.

Az edzések szünetében is mindenki találhatott magának izgalmas programokat a Hungaroringen; például a nézők maguk is gyakorolhatták a kerékcserét, de azt is megtapasztalhatták, milyen edzés-elemekkel tartják fitten magukat a pilóták.

A második szabadedzésen az Erzsébet-program résztvevői – a többi nézővel egyetemben – annak lehettek szemtanúi a lelátóról, hogy Sebastian Vettel természetesen túlszárnyalta a délelőtti köridőt, méghozzá három tizeddel. De a Red Bull-pilóták is nagyon jól teljesítettek – Max Verstappen a második, Daniel Ricciardo pedig a harmadik leggyorsabb lett a szabadedzésen. A 33. Formula1 Rolex Magyar Nagydíj idén is számos izgalmat tartogat még, ezért érdemes az érdeklődőknek nyomon követniük a szombati időmérő-edzés és a vasárnapi futam eseményeit is.

Az Erzsébet-program által idén 1800 fő kapott kedvezményes lehetőséget a Formula−1 Magyar Nagydíj szabadedzésének megtekintésére. Mind a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány, mind pedig a Hungaroring Sport Zrt. kiemelten fontosnak tartja a már évek óta tartó együttműködést, amelynek jóvoltából idén is olyan családok szurkolhattak a 33. Formula-1 Magyar Nagydíjon, akiknek ez más módon nem lett volna elérhető. Az Európában is egyedülálló szociális üdültetési programban, az Erzsébet-programban részt vevők száma idén már a 1.5 millió főt is eléri.


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2022 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2022 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.