HU | EN
Hungaroring Sport ZRt.
Hungaroring Sport ZRt.

 

Rászoruló gyerekeken segítünk a dedikált Vasarely-zászlóval

2016. december 09. 17:58

Az első Formula–1-es Magyar Nagydíj kuriózumnak számított, hiszen az első volt a vasfüggöny mögött, így a világ minden táján felkapták rá a fejüket. A minden szempontból különleges versenyre kockás zászlót tervezett Victor Vasarely, a 20. századi egyetemes képzőművészet egyik nagy hatású alkotója, amelyet a francia állam ajándékaként egy francia ejtőernyős hozott el a Hungaroringre. Óriási közönségsikert aratott, amikor az ejtőernyős a zászlóval földet ért a mogyoródi Formula–1-es pálya célegyenesében.

A Hungaroring vezetői az idén arra gondoltak, hogy a pálya 30. születésnapja alkalmából felidézik ezt a szép emléket. Vasarely unokájának, Pierre Vasarelynek a jóvoltából megkaptuk az eredeti zászló lenyomatát, és elkészítettük a zászlót, amelyet a 2016-os Formula–1-es mezőny összes tagja aláírt.

Ennek a zászlónak az eszmei értéke felbecsülhetetlen (főleg, hogy jó néhány olyan pilóta is ellátta a kézjegyével, akit jövőre már nem láthatunk a mezőnyben), ezért is gondolta úgy a Hungaroring, hogy nemes célra ajánlja fel, s a választásunk a Jónak lenni jó elnevezésű jótékonysági kampányra esett.

A licit 500 ezer forintról indul.

A Hungaroring, amely számára nagyon fontos a társadalmi szerepvállalás, nem elégszik meg ennyivel, a támogatást megtoldotta még azzal, hogy aki a hungaroringshop.hu weboldalon a Hungaroring és a Groupama Tanpálya ajándék-utalványai és részvételi jegyei közül december 18-ig vásárol, a vásárlása értékéből 500 forinttal járul hozzá a Jónak lenni jó kampány munkájához, s támogatja vele a rászoruló gyerekeket.


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2022 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2022 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.