HU | EN
Hungaroring e-sport bajnokság

 

SUZUKI MOTOFEST - A HELY, AHOL MINDIG JÓL ÉREZZÜK MAGUNKAT!

2018. április 23. 15:42

Negyedik alkalommal került megrendezésre az idei SUZUKI ORFK-OBB MOTOFEST eseménye, ahol szinte megállás nélkül rótta a köröket az ingyenes pályamotorozásra és vezetéstechnikai tréningre regisztrált mintegy 1.500 fő.
Az egyúttal családi élménynappá is fejlődött esemény felhívására több mint 2.500 látogató érkezett a Hungaroringre, ahol nem mindennapi bejelentésre és felhívásra is sor került!

„A pályamotorozás nem verseny, hanem határaid megismerése, tudásod fejlesztése!” Ezzel a jelmondattal vehették birtokba a résztvevők a versenypályát, akik pedig a vezetéstechnikai képzéseken vettek részt, azok mostantól magabiztosabban vehetik a hétköznapokat, így szem előtt tartva a tudás megszerzését, ezáltal a baleset megelőzést.

„A mostani eseményünk egy nagyszerű lehetőség volt a motorosok számára a tudásuk fejlesztésére, a vezetéstechnikai tréningek pedig magabiztos gyakorlati ismereteket nyújtottak, amit mindenkinek csak ajánlani tudunk. Folyamatosan azon dolgozunk és ezekkel az eseményekkel is az a célunk, hogy évről évre csökkenteni tudjuk a motoros balesetek számát, legfőképp oly módon, hogy a motorosok megfelelő képzettséggel vehessenek részt az forgalomban.” mondta el Fleischer Jefte a Magyar Suzuki Zrt. regionális motorkerékpár marketing menedzsere.

Az Országos Rendőr-Főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága, a Suzuki és a Hungaroring közös rendezvénye mindenkinek tartogatott valami igazán izgalmas és szórakoztató programot. A felnőtt motoros képzések mellett, a kisebbek gyerek ügyességi pályán gyakorolhattak, nap közben pedig Kulman Miki látványos „lángoló” kaszkadőr bemutatójára voltak kíváncsiak az egybegyűltek. A MAMI kamionnál pedig a jelentkezők motorjainak teljesítménymérése zajlott folyamatosan.

A Suzuki Motofest eseményen felsorakoztak a legújabb Suzuki motorkerékpárok, autók és hajómotorok, így mindenki szemügyre vehette kedvencét, de kiegészítő termékekkel valamint az Ecstar Magyarország prémium termékeivel is megismerkedhettek a látogatók.

Egy új, rendkívüli felajánlás és a program részeként egy Shoei Suzuki GT-Air bukósisak került árverésre Laczkó Máté motorversenyző és a szervezők átadásával és aláírásával az eseményen. Az ebből befolyó összeget pedig a Magyar Mentőmotor Alapítvány javára ajánlottuk fel az ORFK-OBB és Hungaroringgel közösen, gratulálva annak a sikeres licitálónak, aki végül magáénak tudhatta a csúcskategóriás versenysisakot!

A Suzuki Motofest alkalmával, egy újabb rendkívüli esemény került bejelentésre. Egy újabb Suzuki rendezvény érkezik a Suzuki rajongók számára, ami egy nemzetközi rekordkísérletként, a legtöbb márkatulajdonos részvételével zajlik majd június 9-én a Hungaroringen. A grandiózus eseményre minden Suzuki motorkerékpárral és robogóval rendelkező tulajdonost várnak, hogy együttes erővel koronázza siker a világ szintű rekordkísérletet. Az eseményen résztvevő motorosokat és robogósokat rengeteg kiegészítő programmal és meglepetéssel várjuk, hogy az eredményt még aznap megünnepelhessük.


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2020 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2020 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.