HU | EN
Hungaroring Sport ZRt.
Hungaroring Sport ZRt.

 

Vettel volt a hungaroringi lánykérés tanúja

2021. július 30. 09:18

Napra pontosan négy éve találkoztak a Hungaroringen. Mindketten a csütörtöki autogram-osztásra érkeztek, mindketten Formula 1- és Vettel-rajongók. Koronczi Dániel éppen ezért csütörtökre időzítette a lánykérést, s mivel a boxutca-látogatás az idén a világjárvány miatt elmaradt, a helyszín a Hungaroring főbejárata volt. Barátnője (immár menyasszonya), Matyó Veronika nem sejtett semmit. Még akkor sem fogott gyanút, amikor a repülőtéren összefutottak Vettellel és Dániel egy borítékot csúsztatott a kezébe azzal, hogy ha lehet, még csütörtökön olvassa el.

Utóbb kiderült: egy meghívót rejtett a boríték. Meghívót a lánykérésre.

És akkor eljött a csütörtök este.

Több száz ember várakozott a Hungaroring főbejárata előtt, hogy megpillanthassa kedvenceit, amint azok elhagyják a pályát. A Hungaroring sziluettjénél azonban valami életre szóló készülődött. Dániel várni akart (mert bár nem bízott benne, hogy Vettel eljön, azért meg akarta adni az esélyt), de aztán elkapta a lendület, letérdelt, és megkérte Veronika kezét.

Az „igen” után még magukhoz sem tértek a meghatódottságból, amikor elektromos rollerrel egy „zöld maszkos” srác érkezett.

„Nem arról volt szó, hogy fél nyolc?” – kérdezte Vettel mosolyogva, majd egy kézzel írott levelet nyújtott át az ifjú párnak, amelyben jókívánságait vetette papírra. Nehéz volt eldönteni, hogy a vőlegény vagy a menyasszony a meghatottabb, de azért a közös fotó elkészült. Az élmény pedig életre szóló.

 


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2022 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2022 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.