HU | EN

 

Akkreditáció

Tisztelt Kollégák!

Megkezdődött az újságírók akkreditálása a 2019. augusztus 4-én tartandó 34. Formula 1 Rolex Magyar Nagydíjra. A jelentkezési kérelmeket 2019. június 26-ig lehet eljuttatni a Hungaroringre, kizárólag levélben, postai úton.

Az FIA előírásai értelmében az akkreditációs igényeket az alábbiak szerint kell benyújtani.

 1. Egy fő csak egy helyről nyújthat be akkreditációs kérelmet!
 2. Egy laptól maximum két fő akkreditálható, kizárólag profi újságírók és fotósok.
 3. A kérelemhez csatolni kell az akkreditációt igénylő személy érvényes, nemzeti/nemzetközi újságíró szövetség által kibocsátott újságíró igazolványának fénymásolatát.
 4. A kérelemhez szükség van az akkreditálandó személy aktuális igazolvány képére! A fotókat elektronikus úton (JPG-formátumban) kérjük eljuttatni, ugyancsak június 26-ig a következő címre: hgpmedia@hungaroring.hu
 5. A kérelemhez csatolni kell a lap egy eredeti példányszámát.
 6. Az akkreditációs kérelmeket a kiadó vagy a lap hivatalos céges papírján kell benyújtani. Egy kérelemben feltüntethető az azonos szerkesztőségből érkező valamennyi munkatárs neve. A kérelemben fel kell tüntetni a tudósító(k) beosztását (újságíró vagy fotós). Az akkreditációs kérelmet a kiadó igazgatójának vagy az újság főszerkesztőjének kell aláírnia. Kérjük ehhez csatolni a főszerkesztő vagy a kiadó igazgatójának nyilatkozatát arról, hogy az adott lapban hány alkalommal, és mely időpontokra/lapszámokra tervezik tudósítás/fotóanyag megjelentetését az idei Formula 1 Magyar Nagydíjról.
 7. A kérelemhez csatolni kell egy rövid ismertetőt a lapról (példányszám, megjelenés, olvasottság).
 8. A kérelemhez csatolni kell az akkreditálandó személy (újságíró/fotós), illetőleg a kiadvány eddig megjelent Formula 1-es publikációiból eredeti vagy fénymásolt lapkivágásokat, különös tekintettel a tavalyi, 33. Formula 1 Magyar Nagydíjra, illetőleg az azt követő Formula 1-es futamokra és az idei versenyekre.
 9. A kérelemben fel kell tüntetni a lap/kiadó, valamint az akkreditációt kérő újságíró/fotós visszahívható telefon- és faxszámát, illetőleg e-mail címét.
 10. Akkreditációs kérelmet kizárólag levélben, postai úton lehet benyújtani!
 11. A nemzeti írott sajtó képviselői és a Magyarországon működő/sugárzó, a versenyről rövid, alkalmanként maximum hatvan másodperces rövid híradással/híranyaggal bejelentkező, tehát a futamot nem élő adásban és folyamatosan közvetítő kereskedelmi rádiók szintén a nemzeti sajtófőnöknél akkreditálhatnak.
 12. Az akkreditációs kérelem elfogadása esetén egy szerkesztőség/médium számára egy autóparkoló biztosított.
  A jelentkezési kérelmeket az alábbi címre kell eljuttatni (2019. június 26-ig!):

Akkreditációs kérelem – HUNGARORING SAJTÓIRODA
2146 MOGYORÓD, Hungaroring út 10.

 • Gond esetén a következő e-mailcímen kérhettek segítséget: press@fia.com
 • A nemzeti sajtóügynökségeket (tehát az MTI munkatársait is) és az elektronikus sajtót (internetes újságok, website-ok és kiadók) az FIA akkreditálja. A kérelmeket legkésőbb június 26-ig kell feltölteni az FIA Media Center web-felületre, a fentebb felsorolt előírásoknak megfelelően.
 • Minden televíziós és egyenesben, a futamról folyamatosan közvetítő rádiós társaság/cég közvetlenül a Formula One Group-nál akkreditál: e-mail: media@F1.com
 • A promóciós/kereskedelmi fotósok ugyancsak a Formula One Groupnál akkreditálnak.
 • http://www.fia.com/media-center/media_accreditation/Formula%201%20World%20Championship
 • FIGYELEM! A nemzeti website-ok jelezzék akkreditációs szándékukat mihamarabb, de legkésőbb június 26-ig a nemzeti sajtófőnöknél (hgpmedia@hungaroring.hu).

A késve/határidő letelte után, illetőleg hiányosan beérkezett akkreditációs kérelmeket nem lehet figyelembe venni a sajtólista összeállításakor!

A FIA fenntartja a jogot arra, hogy a határidőben benyújtott, előírásoknak megfelelő akkreditációs kérelmeket is elutasíthatja! (A kiadható akkreditációk száma limitált/korlátozott.)

Kérem a Kedves Kollégákat, hogy pontosan tartsák be az FIA előírásait, és a megjelölt határidőig küldjék el akkreditációs kérelmüket.

Köszönettel,
Tóth Anita
nemzeti sajtófőnök
Hungaroring, 2019. május 28.

 


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2019 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2019 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.