HU | EN

 

Hungaroring Classic Akkreditáció

Tisztelt Kollégák!

Megkezdődött az újságírók akkreditálása a 2019. július 12-14-én, a Hungaroringen tartandó Hungaroring Classic versenyre. A jelentkezési kérelmeket 2019. július 7-ig lehet eljuttatni a sajtófőnöknek, emailben.

Az FIA vonatkozó előírásai értelmében az akkreditációs igényeket az alábbiak szerint kell benyújtani:

  • Az eseményre kizárólag hivatásos újságírók és fotósok akkreditálhatók! Az ezt igazoló sajtóigazolvány fénymásolatát mellékelni kell.
  • Kérjük, mellékeljék az előző versenyről megjelent cikkeik/fotóik másolatát is.
  • A mellékelt akkreditációs nyomtatvány pontos és olvasható kitöltésével, figyelembe véve és mellékelve az ott meghatározott előírások/igazolások csatolásával!
  • A kitöltött akkreditációs nyomtatványt e-mailben (PDF-formátumban!) kell eljuttatni a csatolmányokkal egyetemben legkésőbb 2019. június 14-ig a Hungaroring sajtóirodájához a media@hungaroringclassic.com címre.
  • Az akkreditációs kérelem elfogadása esetén egy szerkesztőség számára egy autóparkoló biztosított.
    Kizárólag a versenyről tudósítást közlő újságírók, ügynökségek, website-ok, fotósok és tévétársaságok akkreditálnak a nemzeti sajtófőnöknél.

Kérem a kollégákat, hogy pontosan tartsák be az FIA előírásait, és a megjelölt határidőig küldjék el pontosan és olvashatóan kitöltött akkreditációs kérelmüket a szükséges mellékletekkel/csatolmányokkal egyetemben.

Az akkreditációs kérelem benyújtása nem jelent automatikus akkreditálást a versenyre. A Hungaroring sajtóiroda fenntartja a jogot arra, hogy visszautasítson/ne fogadjon el akkreditációs kérelmeket. A kérelem elfogadásáról, illetőleg elutasításáról a kitöltött nyomtatványon olvashatóan szereplő e-mail címre érkeznek a visszaigazolások.
A késve érkezett akkreditációs kérelmeket nem tudjuk figyelembe venni a sajtólista összeállításakor.


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2019 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2019 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.