HU | EN
WTCR
WTCR

 

NAGY FUTAM AKKREDITÁCIÓ 2019

Megkezdődött az újságírók akkreditálása a 2019. május 1-jén, a belváros szívében tartandó Nagy Futamra, amelyen az Aston Martin Red Bull Racing Formula–1-es istálló is képviselteti magát – az osztrák csapat színeiben Max Verstappen érkezik hazánkba.
Ám nem az F1-esek jelentik az egyetlen látványosságot: formulaautók, rali, tereprali és drift-gépek, versenykamionok is bemutatóznak az Andrássy úton kijelölt pályán.
A jelentkezési kérelmeket április 26-áig kell eljuttatni a hgpmedia@hungaroring.hu e-mailcímre, a tárgyba kérlek írjátok bele: NAGY FUTAM AKKREDITÁCIÓ, hogy ne legyen kavarodás a túraautó-vk közelsége miatt.

Az eseményre kizárólag hivatásos újságírók és fotósok akkreditálhatók!
Az ezt igazoló sajtóigazolvány fénymásolatát kérjük mellékelni. Sajtóigazolvány másolata nélkül nem adunk ki akkreditációt, kérlek ezt vegyétek figyelembe, mert nem tudunk mindenkivel külön levelezni ez ügyben. Ha valakinek nincs sajtóigazolványa, indokolt esetben a főszerkesztő fejléces papíron írt ajánlását elfogadjuk.

Az akkreditációkat az esemény napján, május 1-jén 10 és 11 óra között lehet átvenni a Fröccsterasz téli kert emeleti termében (ahol az utóbbi években a sajtótájékoztatót is tartottuk), ezt követően az újságíróknak lehetőségük nyílik a paddock-látogatásra, majd 13 órakor tartjuk meg a verseny sajtótájékoztatóját, amelyen részt vesz Max Verstappen is.


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2019 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2019 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.