HU | EN
WTCR
WTCR

 

WTCR 2019 AKKREDITÁCIÓ

Tisztelt Kollégák!

Megkezdődött az újságírók akkreditálása a 2019. április 26-28-án, a Hungaroringen tartandó FIA WTCR, vagyis a túraautó világkupa magyar futamára. A jelentkezési kérelmeket 2019. április 17-ig lehet eljuttatni a Hungaroringre.

Az FIA vonatkozó előírásai értelmében az akkreditációs igényeket az alábbiak szerint kell benyújtani:
A mellékelt akkreditációs nyomtatvány pontos és olvasható kitöltésével, figyelembe véve és mellékelve az ott meghatározott előírások/igazolások csatolásával!

A kitöltött akkreditációs nyomtatványt e-mailben (pdf-formátumban) kell eljuttatni a csatolmányokkal egyetemben legkésőbb 2019. április 17-ig a Hungaroring sajtóirodájához a hgpmedia@hungaroring.hu címre.

Az eseményre kizárólag hivatásos újságírók és fotósok akkreditálhatók!
Az ezt igazoló sajtóigazolvány fénymásolatát mellékelni kell.

Az akkreditációs kérelem elfogadása esetén minden szerkesztőség számára egy autóparkoló biztosított.

Kizárólag a versenyről tudósítást közlő nemzeti újságírók, ügynökségek, website-ok és fotósok akkreditálnak a nemzeti sajtófőnöknél.

Nemzeti televíziók, rádiók, cégek és az eseményre forgatási engedélyt kérő stábok valamint azok a website-ok, amelyek kizárólag élőképeket közvetítenének, a következő címen nyújthatják be kérelmüket 2019. április 17-ig: http://syndication.eurosport.com/en/accreditation.html
Kérem a Kedves Kollégákat, hogy pontosan tartsák be az FIA előírásait, és a megjelölt határidőig küldjék el pontosan és olvashatóan kitöltött akkreditációs kérelmüket a szükséges mellékletekkel/csatolmányokkal egyetemben.

Az akkreditációs kérelem benyújtása nem jelent automatikus akkreditálást a versenyre. Az FIA fenntartja a jogot arra, hogy visszautasítson/ne fogadjon el akkreditációs kérelmeket. A kérelem elfogadásáról, illetőleg elutasításáról a kitöltött nyomtatványon olvashatóan szereplő e-mail címre érkeznek a visszaigazolások.

A késve érkezett akkreditációs kérelmeket nem tudjuk figyelembe venni a sajtólista összeállításakor!

FONTOS!

Semmilyen tudósítás, hang és élőkép, valamint fotó nem tehető közzé a versenyről, a 2019-es FIA WTCR magyar futamáról az előírt engedélyek megadása, és az ehhez szükséges szerződések aláírásának, az FIA és az Eurosport által igazolt/kiadott közlési jogosultságok megszerzésének hiányában!


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2019 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2019 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.