HU | EN
Hungaroring Sport ZRt.

 

Belépő a Sebesség Birodalmába

Kedves Vásárlók!

Nagy öröm számunkra, hogy ilyen sokan választják a Hungaroring élményszolgáltatásait és bízunk benne, hogy ez a jövőben is így lesz. Ezúton szeretnénk viszont tájékoztatni mindenkit, hogy határozatlan ideig szüneteltetnünk kell a hungaroringes élmények (mint élményvezetés, nyílt napok, Race Taxi) értékesítését. Azért hoztuk meg ezt a döntést, hogy a már megvásárolt utalványokkal összefüggő szolgáltatásokat felhasználási időn belül biztosítani tudjuk.

Bízunk benne, hogy hamarosan újra elérhetővé válnak ezek a szolgáltatásaink.

Szeretnéd egy igazán találó ajándékkal meglepni az autó- és motorsport iránt rajongó szeretteidet? A legjobb helyen jársz!

A Hungaroring neve több mint három évtizede fogalom a sebesség és technika szerelmeseinek körében. Egy klasszikus versenypálya, ahol már 35 Formula 1-es futamot rendeztek, ahol Senna, Schumacher, Hamilton és a többiek köröztek, és amely időnként nyitva áll a nagyközönség előtt is. Ajándékutalványainkkal bárki átélheti az élményt, amit a Hungaroring technikás vonalvezetése nyújt, próbálgathatja a saját határait, vagy éppen kipróbálhat olyan sportautókat, amelyekről eddig csak álmodozott.

 Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2021 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2021 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.