HU | EN
Hungaroring e-sport bajnokság

 

Partnerek

GPticketshop.com
 
www.gpticketshop.com
 

Ostermann Forma 1 Kft.
 
www.ostermann.hu
 

Forma 1 Club
 
www.forma1club.hu
 

Vezetéstechnikai Centrum
 
www.tanpalya.hu
 

 
ORFK - OBB (Országos Baleset-megelőzési Bizottság)
 
A közúti közlekedésbiztonság és a közúti balesetmegelőzés hazai javaslattevő és koordináló szerve, amely állásfoglalásával és irányelveivel segíti a Rendőrség közlekedésbiztonsági és balesetmegelőzési elképzeléseinek érvényesítését. A közlekedés rövid és hosszútávú koncepcióját szem előtt tartva elősegíti a speciális rendőri prevenciót. Európában egyedülálló!
 
Feladata sokrétű, melyben a közlekedésbiztonság és a balesetmegelőzés mellett a szakszolgálatok, társszervek, biztosítók, intézmények, vállalatok, iskolák ilyen irányú tevékenységét is felelős partnerként koordinálja.
 
Balesetmegelőzési propaganda-, és módszertani munkájával, ajánlásaival, kiadványaival minden közlekedőt, minden társadalmi réteget megcéloz. Kiemelten foglalkozik a gyermekek közlekedésbiztonságával.
 
www.baleset-megelozes.hu
 

Országos Mentőszolgálat
 
www.mentok.hu
 

Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt.
 
Formula 1™ Magyar Nagydíj hivatalos díjszállítója
 
Herendi Porcelán - a szépség és az érték szimbóluma 180 éve
 
Herendi porcelán - mostanra e név ismert márkaként cseng szerte a világon. Számos uralkodó, elnök, művész, neves üzletember vált rajongójává, gyűjtőjévé az elmúlt 180 év alatt és azonosítja e magyar porcelánt a szépséggel, a minőséggel, az értékkel.
 
Herendi Porcelánt választani kellemes, izgalmas, ugyanakkor nem egyszerű feladat. Több mint 15.000 forma és 4.000 minta készül Herenden. Valamennyit megálmodhatjuk készleten, dísztárgyon, vagy akár figurán is. Egy termék milyenségének szinte csak a képzelet szabhat határt, mivel a herendi mesterek az egyedi kéréseket is teljesítik. Közel 450 festő és 250 korongos gondoskodik arról, hogy a számtalan különleges kívánságot, igényt kielégítsék. Nem véletlen a 'Manufaktúra' elnevezés a cég nevében. Európa ma egyik legidősebb manufaktúrájában minden művelet, így a modellezés, a formázás, a festés kézzel történik. Ezáltal minden tárgy egyedi, hiszen magán viseli készítője kézjegyét, ami egyben exkluzivitást ad e porcelánoknak.
 
A mesterek az egyedi készítés adta szabadsággal élve az eltört darabok pótlását is vállalják.
 
A világon több mint 50 országban - ahol megtalálható e márka - az egyedi, tökéletes művészi eljárással készülő porcelán, a luxus szinonimája a Herendi.
 
www.herend.com
 
 

Magyar Turisztikai Szövetség 
 
www.itthon.hu
 
 

Valent Design Stúdió
 
 

CG-Systems Kft.
 


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2020 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2020 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.