HU | EN
Hungaroring e-sport bajnokság

 

A Hungaroring E-sport Bajnokság a Sport TV műsorán

2020. május 02. 14:57

A Hungaroring E-sport Bajnokság az első futam alapján osztatlan sikert aratott az e-sportolók körében – alaposan felkavarta az állóvizet – most pedig tovább emelkedik a rangja, hiszen a futamokat műsorára tűzi a Sport TV. Az első versenyt vasárnap este 19.30 órától láthatják a nézők a Sport1 műsorán Michelisz Norbert és Szujó Zoltán értő kommentálásával.

„Nagyon örülünk, hogy ekkora az érdeklődés, ilyen sokan vesznek részt a sorozatban, és büszkék vagyunk rá, hogy a Sport TV érdemesnek találta arra a Hungaroring E-sport Bajnokságot, hogy odaálljon mögé” – nyilatkozta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A Michelisz Norbert fémjelezte sorozat abból a szempontból biztosan más, mint a többi, hogy itt a legjobb valódi versenyzési lehetőséget kap – vagyis egy serlegnél sokkal nagyobb a tét.

„Rettentően boldog vagyok, hogy ez így összejött, hogy a tévéképernyőkön is viszontláthatjuk a bajnokság futamait, így kommentálni is teljesen más érzés volt – mondta a túraautó-világkupa címvédője, Michelisz Norbert. – Bár tudom, hogy a közösségi média felületeinken is sokan követik az eseményeket, de mindig más, amikor egy tévécsatorna is közvetít…”

„Michelisz Norbi azon kevés magyar sportolók egyike, akinek a neve önálló márka, igazi brand a hazai piacon. Ha ő a nevét, az arcát és a szakértelmét adja egy sorozathoz, biztosak lehetünk benne, hogy az az adott körülmények között a legmagasabb szintű lesz. Büszkék vagyunk rá, hogy vele is bővült a portfóliónk, és ki tudja, hátha a Sport TV képernyőjén bukkan fel először a következő generáció magyar autós sztárja” – jelentette ki Máté Pál, a csatorna főszerkesztője.


Hungaroring Sport Zrt. levelezési cím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10. cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Telefon.: +36 28 444 444 Fax: +36 28 441 860, E-mail: office@hungaroring.hu
©1986-2020 . hungaroring sport zrt. minden jog fenntartva. ©2020 formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved. f1 formula 1, f1 fia formula one world championship, formula 1, formula one f1 and translations thereof are trademarks of formula one licensing bv, a formula one group company. licensed by formula one administration limited, a formula one group company. all rights reserved
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-88004/2015.